adult content

Zezofon uživo

Predstavljamo vam novi servis - Zezofon uživo!
Navikli ste da automat zeza vaše prijatelje, već snimljenim šalama koje vi odaberete... Sada vam predstavljamo novi servis, servis bez automata, servis kojim vi uživo razgovarate i zezate vaše prijatelje!

Zamislite kako bi bilo „cool“ da možete da pričate sa svojim prijateljima preko telefona, a da oni ne mogu da vas prepoznaju. Svi smo to pokušavali, zar ne? Naš novi servis vam upravo to omogućava! Pozovite Zezofon Uživo, promenite boju vašeg glasa i uživajte dok zezate prijatelje ;)

Kako Funkcioniše Zezofon Uživo?


Veoma jednostavno! Servis menja boju i ton vašeg glasa tako da prijatelj koga pozivate nikako ne može da ga prepozna. Sve ostalo je na vama! Vi birate kako ćete se šaliti, koliko dugo, koliko često... Dakle, preko našeg servisa pozivate svoje prijatelje, menjate boju glasa i vi lično ih zezate ;)

Kako se koristi Zezofon uživo?

Veoma lako, pozovete naš broj 0906/20-20-97 (dostupno sa fiksnih telefona i MT:S mobilne mreže) i javiće se govorni automat, koji će da vam ponudi 4 opcije koje možete da odaberete pritiskom na jedan od tastera na telefonu:


Taster Glas Velikog Brata
Taster Dublji Glas
Taster Niži Tonalitet Glasa
Taster Dečiji Glas


Kada odaberete neki od tastera, automat će vam ponuditi da čujete kako zvuči vaš modifikovani glas. Recite bilo šta pa zatim pritisnite taster # (taraba) na telefonu i čućete svoj novi, modifikovan glas, isto onako kako će ga čuti prijatelji kada ih pozovete. Kada ste odabrali modulaciju glasa koju želite da koristite, pritisnite taster 1 kako biste započeli zezanje... Ako želite da probate neku drugu modulaciju – pritisnite taster 2. Automat će od vas da traži da unesete broj telefona osobe koju želite da zezate!


Unesite broj telefona vašeg prijatelja, zajedno sa pozivnim brojem za fiksnu ili mobilnu mrežu, npr:
0113334444 ili
0646665555
... i čekajte da se vaša žrtva javi ;)
Kada se javi – ZEZAJTE SE, slobodno se opustite, pronađite temu koja će biti zanimljiva, i ne plašite se da će da vas prepozna, glas vam je skroz izmenjen... Uživajte u dobroj šali!

Ako trenutno nemate inspiraciju za zezanje, prepustite našem servisu Zezofon da on to uradi, pogledajte sajt, izaberite neku od šala koje vam se najviše sviđaju i pozovite 0906/202-058 i slušajte kako automat zeza vaše prijatelje!

Podeli:
Uslovi Korištenja